Delen maakt dubbelblij

Blijmakers verdienen het om gedeeld te worden. Ik deel graag mijn blijmakers met jou! Inspirerende quotes, leuke websites, mijn favoriete shopadressen en de gezelligste familie uitjes. Kortom: alles waar ik blij van word. Ik hoop dat ik jou er ook blij mee kan maken. Heb jij nog een leuke tip of wil jij zelf als blijmaker op mijn website staan? Laat een berichtje achter of stuur een e-mail naar info@nienkeschrijft.nl

Fotografie
Manon van Studio Cake Smash in Hengelo zorgt met haar zelfgemaakte decors voor unieke fotoshoots van kinderen. Ik word ook erg blij van haar Instagramfeed.

Leuk voor in huis
♥ Anne en Sandra delen hun passie voor rommelmarktjes, kringlopen, vintage, crafting en interieur. Op hippe markten en via hun website verkopen ze hun ‘kleine gelukjes’.  Binnenkort hebben ze weer hun eigen pop-up store in Hengelo. Ik kan niet wachten.

Cadeautjes
♥ Maartje van By Studio Maas maakt houten sieraden, houten stempels, vilten onderzetters en unieke cadeautjes. Ik draag met veel plezier haar mooie oorbellen.

Blogs
Ik lees graag andere blogs. De ultieme mamablogs site is voor mij een echte blijmaker. Er staan zoveel leuke andere tips voor blogs op.