Home

Nienke schrijft over dagelijkse belevenissen, mooie momenten en blijmakers

Hoi! Welkom op mijn blog. Fijn dat jij er bent! Mijn naam is Nienke en ik schrijf  graag. Na lang twijfelen, heb ik alle beren van de weg gedrukt en ben ik in oktober 2017 mijn eigen blog begonnen.

Nienkeschrijft gaat over de wondere wereld van een werkende mama. Making memories en (persoonlijke) ontwikkeling zijn een rode draad in mijn leven. Deze twee uitersten zorgen regelmatig voor dilemma’s. Mijn blog gaat daarom over dagelijkse dingen, het creëren en bewaren van mooie momenten voor jouw gezin en jezelf, balans houden, eenvoudige DIY projecten, blijmakers, doe- en-dagjes-uit-tips, inspirerende quotes en gedichtjes. Wil je meer over mij weten? Kijk dan op de pagina ‘meer over mij’. Mijn motto: durf te vragen en te delen. Voel je vrij om een berichtje achter te laten. Jouw reactie is voor mij een echte blijmaker.

Nieuwsgierig naar mijn blogs?

Nienke schrijft over…
Ben je net als ik dol op mooie momenten? Lees dan hier verder. Nieuwsgierig naar mijn blijmakers en blijmakers voor jouw kinderen? Klik hier. Dol op DIY? Klik dan hier voor mijn  DIY projecten. Sta jij ook regelmatig voor keuzes? Lees dan mijn blogs over dilemma’s.

Gedichten
Naast het schrijven van blogs, schrijf ik ook gedichten. Lange gedichten, korte gedichten, haiku’s en gedichten voor en over jonge kinderen. Ik vind dat een heerlijke uitlaatklep, maar ook erg spannend om ze te delen. Dus af en toe…kan je ook nieuwe gedichten van mij lezen op mijn website

Liefs, Nienke

 

 

20 gedachten over “Home”

  1. Leuk hoor om je weer te kunne volgen! Veel inspiratie gewenst, laat ons genieten. Maar nog belangrijker, geniet er vooral zelf ook van. Have fun! 😘

  2. Wauw! Ik / wij zijn heel trots op jou! Heel leuk dat je dit doet … en zo’n strakke site!
    We hopen de nieuwe BN’ er gauw weer in person te zien.
    Liefs PeJaNi

  3. Zo nu en dan al wel wat gelezen, nog niet gereageerd, maar bij deze dan toch: zo leuk dat het er dan toch van gekomen is!
    En leuk ook dat er regelmatig iets nieuws te lezen valt. Goed bezig dame!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.