Over mij

Hoi!

Welkom op mijn blog! Nienkeschrijft…heel graag. Dus waarom anno 2017 niet toch nog een blog beginnen? Na een paar jaar twijfelen en heel wat beren verder, heb ik de knoop doorgehakt! Ik ga het gewoon doen! Inmiddels zijn we drie jaar verder en denk ik regelmatig: waarom ben ik niet gewoon eerder begonnen aan iets waar ik zoveel plezier uithaal?

Wie ben ik?

Mijn naam is Nienke en ik ben woonachtig in het mooie Twente in een fijn huis. Ons huis deel ik met mijn twee mannen: mijn vriend en onze zoon (2011). Of eigenlijk drie mannen: sinds begin 2018 woont konijn en huis-sloper Joep ook gezellig bij ons in.

Wat ik het liefste doe

Een flink aantal jaren geleden rondde ik de opleiding Leisure Management af. Je kunt wel stellen dat ik vrije tijd altijd al erg belangrijk heb gevonden. Naast vriendin, moeder, dochter, zus, buurvrouw ben ik in het dagelijkse leven werkzaam bij een grote onderwijsinstelling.

Ik ben een behoorlijke dromer. Ik heb veel interesses, allerlei ideeën, plannen oen 101 hobby’s, projecten en dromen, maar om één of andere reden heb ik ook chronisch tijdgebrek.

Making memories

Terugkerend thema in veel van mijn blogs is toch mijn lijfspreuk: Making memories. Ben je benieuwd welk verhaal hier achter zit? Lees dan hier verder.

Mijn blogs

In mijn blogs deel ik mijn ervaringen, mooie momenten, blijmakers, leuke tips, DIY, dilemma’s en mijn gedichtjes. Voor mijzelf zijn mijn blogs fijne herinneringen en leuk om weer terug te lezen, maar wie weet kan ik jou wel inspireren! En jij mij. Ik zeg altijd: delen maakt blij! Deel en inspireer anderen!

Typisch Nienke

chocolade –instax mini camera -making memories – dagje uit- okergeel -koffiemomentje –gedichten schrijven – museumbezoek- fietsen – Zweden- (voor)lezen -lente – inspirerende quotes- VETTT blogger – dagjes uit- groen -wandelen- muziek -kamperen -‘projectjes’ -Frankrijk- nieuwsgierig -Twente -bloemetjes van de markt -kleurig- konijnen- 101 hobby’s – bewust Facebookloos– maar misschien niet even consequent, want wel Instagram-achterlatertjes-blijmakers

Vragen of reageren? Mail naar info@nienkeschrijft.nl of laat een berichtje achter op mijn blog. Ik word heel erg blij van alle reacties en berichtjes.

Ik hoop tot gauw!

Liefs, Nienke

Foto van Nienke is gemaakt door Mirel Fotografie