Gedichten

Nienke schrijft…ook gedichten. Een paar jaar geleden ben ik weer actief begonnen om mijn gedichten op papier te zetten. Korte gedichten, lange gedichten, haiku’s en mijn grote favoriet: gedichten voor jonge kinderen. Daarnaast schrijf ik 55 woorden verhalen. Toen ik er eenmaal weer mee begonnen was, was ik ook niet meer te stoppen. In elke mooie zin hoorde ik wel een gedicht! Erg leuk, maar ook best wel eens vermoeiend.

Een paar gedichten stuurde ik als inzending van een wedstrijd in en zowaar: ik won een prijs, kreeg een eervolle vermelding en daarnaast werden er twee gedichten van mij in twee verschillende boeken van uitgeverij Leessst  geplaatst en in een boek van Gerard Rozeboom. In 2018 zette illustrator Karen van Ogeltje.nl ook, in het kader van een wedstrijd, twee gedichten van mij met twee prachtige illustraties op haar website. In 2019 en 2020 werden  55 woordenverhalen van mij in een bundel opgenomen. Mooie opstekers en een goede motivator om mijn gedachten op papier te blijven zetten. Ik zal daarom af en toe gedichten van mijzelf op mijn website plaatsen…als ik durf!

In het dropdown menu onder het menu ‘gedichten’ vind je mijn gedichten terug onder verschillende categorieën.

Ben je nog op zoek naar een persoonlijk gedichtje of kan ik je helpen met een mooie tekst? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Alvast veel leesplezier!

 

Disclaimer
Al mijn teksten heb ik zelf op papier gezet. Ze hebben mij soms bloed, zweet en tranen gekost. Het overnemen, gebruiken of kopiëren van mijn teksten, foto’s of gedichten mag uitsluitend met mijn toestemming. Alles op mijn website is en blijft eigendom van nienkeschrijft.nl. Het zonder toestemming kopiëren van mijn teksten is schending van auteursrecht. Bij twijfel graag contact opnemen. Bedankt voor de medewerking.