Samenwerken

Wil je samenwerken? Ja leuk!Ik deel graag en wil graag anderen inspireren. Ik sta daarom zeker open voor samenwerking met andere bloggers. Ook bedrijven mogen mij benaderen voor samenwerking. Maar: ik deel alleen als ik er zelf ook echt blij van word.

Samenwerken met andere bloggers

Ik werk graag samen met andere bloggers. Ook sta ik open voor de uitdaging om een gastblog voor jouw website te schrijven.

Product review of andere samenwerking?

Als ik enthousiast ben over een product of een leuke activiteit, dan deel ik dat ook graag op mijn website.

Oprechtheid en enthousiasme zijn in mijn blogs is voor mij belangrijk. Ik wil altijd transparant over samenwerkingen. Een samenwerking vermeld ik daarom in mijn blog. Wil jij met mij samenwerken? Mail mij dan over de mogelijkheden.

Voorbeeld van samenwerkingen

Een paar voorbeelden van mijn blogs met samenwerkende partijen zijn: Fotofabriek, MOYU notitieboekjes van steenpapier, Canvascompany.nl, Gezinnig en MUS creatief.

Ik schrijf regelmatig een blog voor VETTT, het inspiratieplatform voor ouders in Twente en in het verleden heb ik blogs voor HEMA geschreven.

Jouw verzoek – mijn wens

Eentje in de categorie: #durftevragen. Schrijven is mijn grootste passie. Mijn droom is het uitgeven van een boek met gedichten en andere blijmakers. (Of eigenlijk zelfs twee boeken, waaronder een boek met kindergedichten) Jij kan mij helpen om mijn droom te verwezenlijken. Ik schrijf graag een leuk product review voor jouw bedrijf. Ben jij tevreden over het eindresultaat? Met een kleine financiële blijk van waardering voor mijn gemaakte uren, maak jij mij op jouw beurt weer heel erg blij. Alle beetjes helpen om mijn droom waar te maken.

Contact

Je kan mij bereiken door een mail te sturen naar info@nienkeschrijft.nl. Ik probeer jouw mailtje zo snel mogelijk te beantwoorden.